Saját orvosa beszélt Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök szexuális életéről egy olasz pletykalapnak. Az orvos heti egy pihenőnapot és potencianövelő injekciókat javasol a politikusnak.

Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök hatszor szexelhet egy héten, egy pihenőnapot javallott tartania - mondta a Novella 2000 nevű olasz pletykamagazinnak Umberto Scapagnini, Berlusconi orvosa.

A France 24 portál által idézett interjúban Scapagnini - aki tagja a Berlusconi által vezetett Szabadság Népe (PDL) pártnak - megjegyezte, a heti hatos átlag nem rossz egy 74 éves embertől, aki legyőzte a prosztatarákot. Hozzátette, ezzel együtt potencianövelő injekciókat, valamint "energiamegtakarítás" végett rendszeres, negyvenöt perces ebéd utáni alvást javasolt a kormányfőnek.

Az olasz média az elmúlt hónapokban Berlusconi szexbotrányaitól volt hangos, egyebek mellett azzal vádolták, hogy nyaralójában szexpartikat tartott. Felesége is nőügyei miatt vált el tőle, és jelenleg eljárás folyik ellene, amiért állítólag egy 17 éves marokkói prostituálttal volt szexuális kapcsolata.