Több csonttörést szenvedett egy szörfbalesetben Schwarzenegger fia

Vágólapra másolva!
Súlyosan megsérült egy szörfbalesetben Arnold Schwarzenegger volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, az intenzív osztályon ápolják - közölte a hét végén az amerikai média és több családtag.
Vágólapra másolva!

Christopher Schwarzenegger számos csonttöréstől és légmelltől szenved, miután a múlt hét végén szörfbalesetet szenvedett egy malibui strandon - írta a People magazin és a TMZ hírportál. "Néhány napja fiunk, Christopher balesetet szenvedett a strandon... Ő egy stramm fiú és várhatóan teljesen felépül" - tudatták közös közleményükben a különváltan élő szülők, Arnold Schwarzenegger volt republikánus kaliforniai kormányzó és színész, valamint Maria Shriver.

Christopher vasárnap óta intenzív osztályon fekszik - mondta el egy, a családhoz közel álló forrás a People magazinnak, hozzátéve, hogy Shriver, aki 1986-ban ment férjhez a volt kaliforniai kormányzóhoz, azóta a fia mellett van a kórházban, akit apja is meglátogatott. Nővére, Katherine Twitter-üzenetében arról írt, hogy Christopher "állapota javul".

A baleset hírét azután jelentették be, hogy a sajtóban napvilágot látott: a 63 éves volt kaliforniai kormányzó elutasította, hogy a válás kimondása után feleségtartást fizessen az 55 éves Schrivernek. A TMZ úgy tudja, hogy az egykori filmsztár közös felügyeletet akar két kiskorú fiuk, a 17 éves Patrick és Christopher felett. A házaspárnak két lánya is van, a 21 éves Katherine és a 19 éves Christina.