Sikeres orrműtéten esett át a brit Munkáspárt alvászavarral küzdő vezetője

Vágólapra másolva!
Sikeres orrműtétet hajtottak végre egy londoni kórházban a brit Munkáspárt vezetőjén. Az alvászavarral küszködő Ed Miliband műtéte előtt a brit média arról írt, hogy a politikus azért vállalta az operációt, hogy kellemesebb legyen a hangja.
Vágólapra másolva!

Egyórás operáción esett át Londonban a brit Munkáspárt alvászavarral küszködő vezetője, a műtét sikeres volt - írja a brit Guardian szerdán. Ed Miliband még áprilisban közölte a sajtóval, hogy légzéssel kapcsolatos alvászavarban, úgynevezett alvási apnoéban szenved, akkor a brit sajtóban olyan találgatások láttak napvilágot, amelyek szerint Miliband azért vállalja a műtétet, hogy kevésbé legyen nazális a hangja.

A műtét után a brit Munkáspárt egyik szóvivője elmondta, hogy beszélt a lábadozó politikussal, akinek a hangja "tökéletesen olyan, mint volt". A szóvivő elmondta azt is, hogy Miliband a következő napokban még a műtét után pihen, majd nyaralni megy a családjával.

Miliband tavaly ősszel lett a Munkáspárt vezetője, miután a párt tizenhárom évi kormányzás után elvesztette a májusi parlamenti választásokat.