Halálos repülőgép-balesetet szenvedett egy magyar nő Olaszországban

Vágólapra másolva!
Lezuhant egy kisrepülővel, és életét vesztette egy magyar nő az olaszországi Terni közelében kedden. A szemtanúk szerint a kisgép túl alacsonyan repült, és egy csatornába zuhant. A gépet vezető olasz pilóta is meghalt.
Vágólapra másolva!

Lezuhant kedden egy kisgép a közép-olaszországi Terninél, az olasz pilóta és utasa, egy 31 éves magyar nő életét vesztette. Az olasz hírügynökség által idézett szemtanúk szerint a gép túl alacsonyan repült, minden valószínűség szerint azért, hogy az egy ideje már Nera Montoróban élő asszony integethessen a medencében úszkáló kisfiának.

A kisgép egy csatornába zuhant, a baleset okait vizsgálja az olasz csendőrség. Szemtanúk állításai szerint az alacsonyan szálló gép elektromos vezetékhez ütközhetett, és ez okozhatta a lezuhanását. Az olasz tűzoltókat telefonon egy kisfiút riasztotta, aki szemtanúja volt a szerencsétlenségnek.

Az egy magáncég tulajdonában lévő kisgép a vejanói repülőtérről szállt fel, s Nera Montoro közelében zuhant le nehezen megközelíthető területen, ami a tűzoltókat és a mentőcsapatokat is késleltette a szerencsétlenül járt légi jármű megközelítésében - kiérkezésükkor a gép mindkét utasa már halott volt.