Szexrabszolgaként tartott fogva hat nőt egy férfi Kínában

Vágólapra másolva!
Titkos szobákban, szexrabszolgaként tartott fogva hat nőt egy férfi Kínában. Éheztette, többször megerőszakolta, és pénzért kínált szexuális szolgáltatásokra kényszerítette őket. A férfit, aki a hat fogva tartott közül kettőt végül megölt, két év után tartóztatták le a kínai rendőrök.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy férfit Kínában, aki állítólag hat nőt tartott fogva egy bérelt lakás pincéjében - írja a helyi újságokra hivatkozva a Guardian című brit napilap. A férfit azzal gyanúsítják, hogy két éve elrabolta a nőket egy karaoke bárból, és bezárta őket két alagsori kis szobába a Hinan tartománybeli Lojang városában lévő bérelt lakásában. A kínai lapok egy meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva azt írták, hogy a titkos szobák nem voltak messze a férfi otthonától, ahol feleségével és fiával élt.

A Lojang városi rendőrség egyik sajtószóvivője megerősítette, hogy őrizetbe vettek egy Li Hao nevű férfit, aki a városi technológiai hivatalban dolgozik, de további részleteket nem közölt.

A kínai újságok szerint a férfi korábban tűzoltó volt, és bevallotta, hogy rendszeresen megerőszakolta a nőket és csak kétnaponta adott nekik enni, hogy gyenge fizikai állapotban maradjanak. A fogva tartott nők ugyanabban a szobában ettek, aludtak és végezték a dolgukat, külön vécéjük nem volt.

Egy idő után néhány rab versenyezni kezdett egymással, hogy magára vonja a férfi figyelmét, de két nő feladta a küzdelmet. Li állítólag az egyik nő segítségével megölte a másikat. A lapok beszámolói szerint később egy másik nővel is végzett, állítólag azért, mert "engedetlen" volt. A férfi állítólag az egyik szoba sarkában temette el a két nő holttestét.

A kínai férfi a beszámolók szerint csak akkor engedte ki a nőket, amikor arra kényszerítette őket, hogy pénzért feküdjenek le férfiakkal. Az egyik ilyen légyott során tudott elmenekülni az egyik fogva tartott, és tett feljelentést a rendőrségen, ezután fogták el a férfit.