Dániában fogtak el egy magyar csalót

Vágólapra másolva!
Több városban csalt ki különböző összegeket az emberektől az a 25 éves férfi, akit elfogatóparancs alapján csütörtök éjjel hoztak haza Dániából. A csaló szerepelt a rendőrség Top 100-as körözési listáján is.
Vágólapra másolva!

Magyar csalót fogtak el a rendőrök Dániában, a férfit csütörtök este hozták haza - közölte a BRFK kommunikációs osztálya az MTI-vel. A rendőrség Top 100-as körözési listáján szereplő H. Dániel korábban több városban használta ki az embereket és csalt ki tőlük különböző összeget - olvasható a rendőrségi közleményben. A fiatal férfi ellen több bíróság, nyomozó ügyészség, valamint rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot.

A közlés szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda és a BRFK nyomozói alapos és sokrétű kutatómunka eredményeként megállapították, hogy a 25 éves férfi Dániában életvitelszerűen él és dolgozik. A dán rendőrök a kapott információk alapján megtalálták és őrizetbe vették a csalót.

A férfit csütörtök éjjel szállították Budapestre, majd a rendőrök továbbkísérték az utolsó magyarországi lakhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságra.