Televíziós tudósító lesz Chelsea Clinton

Vágólapra másolva!
A "Making a Difference" hírműsor tudósítójaként dolgozik a jövőben Bill Clinton lánya - jelentette be hétfőn az NBC amerikai televíziós csatorna.
Vágólapra másolva!

Teljes munkaidőben, különleges tudósítóként dolgozik az NBC amerikai televízós csatornánál a volt amerikai elnök lánya, Chelsea Clinton - írja a New York Times online kiadása. A volt elnök, Bill Clinton lánya hétfő reggelente fog feltűnni az egyik hírműsorban és olyan történeteken dolgozik majd, amelyek az NBC várakozásai szerint illeszkednek a csatorna éjszakai hírműsorában futó, "Making Difference" címet viselő sorozat darabjaihoz.

Az NBC News vezérigazgatója azt mondta: egy közvetítő lépett vele kapcsolatba még júliusban, később találtkozott Chelsea Clintonnal, és egy hosszú beszélgetésbe kezdtek, amelynek részeként az igazgató megkérdezte a nőtől, hogy mi az, ami érdekli, amit szívesen csinálna? Chelsea megemlítette az édesanyja elnökjelöltségéért folytatott kapmányban betöltött szerepét. Clinton új állása miatt közleményt adott ki, amelyben nagymamája szavait idézi: "Az élet nem arról szól, hogy mi történik veled, hanem, hogy mit teszel azzal, ami történik veled".

Clinton a második az amerikai elnökök lányai közül, akiket felvett az NBC News. Jenna Bush Hager, a korábbi elnök, George W. Bush lánya szintén tudósítóként dolgozik a csatorna "Today" című műsorában.