Fagyasztott sörrel tartotta életben magát egy hóban elakadt alaszkai férfi

Vágólapra másolva!
Élelem nélkül, mínusz 17 fokos hidegben akadt el kisteherautójával egy férfi Alaszkában. Az autóban csak fagyott sört talált, de ez is elég volt, hogy túlélje a hatvan órát, amíg rátaláltak.
Vágólapra másolva!

Megfagyott sörrel élt túl három napot egy hófúvásban elakadt férfi Alaszkában. Az 52 éves Clifton Vial, aki az alaszkai Nome városától mintegy 65 kilométerre ragadt a hóban a kisteherautójával, nem tudta kiásni a járművet. Mivel nem volt térerő, nem tudta használni a mobiltelefonját, így teniszcipőben, farmerben és egy dzsekiben bújt be a hálózsákjába, hogy átvészelje a hideget, amíg megérkezik a segítség - számolt be az esetről a Telegraph című brit napilap.

A családja távol volt, a férfi így azzal szembesült, hogy legalább még egy napig senki sem fogja keresni. Clifton Vial élelem nélkül, mínusz 17 fokos hidegben próbált berendezkedni a túlélésre, és szerencséjére talált néhány doboz fagyott sört az autóban. Ezt úgy ette, mint a konzervet. Fogsága a hóban hatvan órán át tartott, ez alatt több mint hét kilót fogyott, és hallucinált is.

A pontos munkaerőként megismert férfi eltűnése először a munkaadójának tűnt fel. A tűzoltókat, a kollégákat és önkénteseket is mozgósítottak a keresésére, míg végül megtalálták.