Élelem nélkül, mínusz 17 fokos hidegben akadt el kisteherautójával egy férfi Alaszkában. Az autóban csak fagyott sört talált, de ez is elég volt, hogy túlélje a hatvan órát, amíg rátaláltak.

Megfagyott sörrel élt túl három napot egy hófúvásban elakadt férfi Alaszkában. Az 52 éves Clifton Vial, aki az alaszkai Nome városától mintegy 65 kilométerre ragadt a hóban a kisteherautójával, nem tudta kiásni a járművet. Mivel nem volt térerő, nem tudta használni a mobiltelefonját, így teniszcipőben, farmerben és egy dzsekiben bújt be a hálózsákjába, hogy átvészelje a hideget, amíg megérkezik a segítség - számolt be az esetről a Telegraph című brit napilap.

A családja távol volt, a férfi így azzal szembesült, hogy legalább még egy napig senki sem fogja keresni. Clifton Vial élelem nélkül, mínusz 17 fokos hidegben próbált berendezkedni a túlélésre, és szerencséjére talált néhány doboz fagyott sört az autóban. Ezt úgy ette, mint a konzervet. Fogsága a hóban hatvan órán át tartott, ez alatt több mint hét kilót fogyott, és hallucinált is.

A pontos munkaerőként megismert férfi eltűnése először a munkaadójának tűnt fel. A tűzoltókat, a kollégákat és önkénteseket is mozgósítottak a keresésére, míg végül megtalálták.