Szállodai verekedésben meghalt egy brit útikönyvíró Moszkvában

Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint Colin Adams ismert útikönyvíró a moszkvai szállodai konfliktus áldozata. A hetvenéves férfit a hotel bárjának pultosa lökte meg, elesett és belehalt fejsérülésébe.
Vágólapra másolva!

Egy hetvenéves brit férfi meghalt hétfőn reggel, miután vitába keveredett a moszkvai Koszmosz hotel egyik alkalmazottjával - jelentette az Interfaksz orosz hírügynökség. A rendőrségi szóvivő szerint a veszekedés során a hotel egyik pultosa meglökte a brit férfit, aki elesett, és beütötte a fejét. Mire a mentők kiérkeztek, az idős férfi belehalt fejsérülésébe - olvasható a The Moscow News című orosz újság internetes oldalán.

Az Interfaksz úgy tudja, hogy az idős férfit Colin Adamsnek hívják. A Lifenews.ru című orosz hírportál idézte a férfi egyik barátját, aki elmondta, hogy néhány éve találkozott utoljára Adamsszel, aki több útikönyv írója. Adams barátja a portálnak elmondta, hogy a férfi nem ivott és nem dohányzott. "Szeretett bárokban üldögélni, néhány sör mellett" - mesélte a barát.

A RIA Novosztyi hírügynökség azt írta, hogy Colin Adams nem halt bele azonnal sérüléseibe, szemtanúk és videofelvételek szerint mintegy félórával az esés után vesztette életét.

A rendőrség közölte, hogy a konfliktusban részt vevő, 21 éves szállodai pultos szabadlábon van, a nyomozás folytatódik.