Milliókért adták el a bútorokat, amelyek között Michael Jackson meghalt

Vágólapra másolva!
Elárverezték az USA-ban annak a lakásnak a bútorait, amelyben 2009-ben Michael Jackson amerikai énekes meghalt. Jackson szekrényéért 6 millió forintnak, szőnyegéért 3,6 millió forintnak megfelelő dollárt adtak, halálos ágyának háttámláját azonban a család kérésére nem adták el.
Vágólapra másolva!

Közel egymillió dollárért árverezték el szombaton annak a Beverly Hills-i lakásnak a berendezési tárgyait, ahol Michael Jackson amerikai popénekes három gyermekével lakott haláláig. Az ötvenévesen elhunyt világsztár a North Carolwood Drive 100. szám alatt bérelt lakásban készült a visszatérést jelentő nagy londoni koncertsorozatára.

A szőnyeg, amelyen a mentősök 2009. június 25-én megpróbálták újraéleszteni a nyugtató- és altató-túladagolásban elhunyt popsztárt, 15 360 dollárért (3,6 millió forint) kelt el a várt 4-600 dollár helyett. Egy konyhai palatábláért, amelyre az énekes egyik gyereke azt írta, hogy "Szeretlek, apu", 5000 dollárt (1,2 millió forint) adtak.

25 750 dollárért (6 millió forint) talált gazdára egy tükrös szekrény, amelyre a pop királya emlékeztetőket írt fel magának. 4480 dollárt (1 millió forint) adtak egy tusolószékért, amelyre az énekes táncoló figurákat rajzolt. Az aukciót szervező Julien's Auctions eredetileg 200-400 ezer dollár bevételre számított.

Michael Jackson halálos ágyának háttámláját a család kérésére visszavonták az árverésről. Az árverezőház Beverly Hills-i bemutatótermében élethűen rekonstruálta a lakást, ahol az ágy üresen hagyott helyét tiszteletük jeléül ajándékokkal töltötték meg a rajongók; az ajándékokat átadják Michael Jackson gyerekeinek.