Beszívva vitték kórházba Demi Moore-t a múlt héten

Nem marihuánát, hanem tömjénhez hasonló dolgot szívott Demi Moore, mielőtt kórházba szállították. A színésznő barátai segélyhívása szerint félig eszméletlen volt, és nagyon remegett, amikor mentőt hívtak hozzá.

"Félig öntudatlan" - ezt mondták Demi Moore-ról a barátai múlt hétfőn, amikor mentőt hívtak a sztárhoz. A Los Angeles-i tűzoltóság nyilvánosságra hozta azt a pár perces segélykérő felvételt, amit a hívás és a kórházba szállítás között rögzítettek.

A felvételen a segélykérős nő azt kérdezi a hívótól, hogy normálisan lélegzik-e Demi Moore. "Nem, igazán, inkább görcsösen, remegve" - válaszolták. A mentősök azt is megkérdezték, fogyasztott vagy szívott-e valamit Demi Moore, mire a barátja azt válaszolta, hogy "szívott valamit, nem marihuánát, hanem valami tömjénhez hasonlót" - de a teljes választ a BBC szerint személyiségi jogok miatt szerkesztették.

A betelefonáló nő szerint a színésznő később még valami más anyagot is használt, de nem tudta megmondani, hogy mit. Amikor azt kérdezték tőle, hogy szándékos vagy véletlen volt-e a túladagolás, azt válaszolta, hogy "hát, szívott valamit, de a reakció váratlan volt". A hívás végére normalizálódott Demi Moore állapota, a telefonáló azt mondta, hogy már lenyugodott és beszélni is elkezdett.

Demi Moore ügynöke a múlt héten azt mondta, kimerültség miatt került kórházba a színésznő. A 49 éves Demi Moore-t az utóbbi időben látványosan megviselte, hogy elválik nála jóval fiatalabb férjétől, a 33 éves Ashton Kutchertől.