Még hetekig nem derül ki, mitől halt meg Whitney Houston

Vágólapra másolva!
Csak a toxikológiai vizsgálat után közlik a hétvégén elhunyt énekesnő boncolásának az eredményét. A rendőrök nem találtak bűncselekményre utaló nyomot a szállodai szobában. Közben idegösszeroppanás miatt néhány órára kórházba szállították az elhunyt énekesnő lányát.
Vágólapra másolva!

Elvégezték Whitney Houston holttestének a boncolását vasárnap délután, a hivatalos eredményeket azonban csak a toxikológiai vizsgálatok után közlik. A Los Angeles-i helyettes halottkém, Ed Winter egy sajtótájékoztatón azt mondta, hat-nyolc hétbe is beletelhet, amíg feldolgozzák a teszteket. Winter megerősítette a korábbi rendőrségi információt, amely szerint nem találtak bűncselekményre utaló nyomot, valamint azt is, hogy az énekesnőt egy fürdőkádban találták meg a Beverly Hilton Hotel egyik szobájában. Nem kommentálta viszont azt a feltételezést, hogy Whitney Houston megfulladhatott.

Médiaértesülések szerint a feje víz alatt volt, de hivatalos tájékoztatásra arról, hogy a halált fulladás, esetleg a nyugtató és az alkohol, vagy valami más okozta, a leghamarabb hétfőig várni kell.

Forrás: AFP/Getty Images/Toby Canham

A gyászolók virágokat helyeztek el a szálloda előtt

Vasárnap egyébként idegösszeroppanás miatt néhány órára kórházba szállították az elhunyt énekesnő egyetlen gyerekét, a 18 éves Bobbi Kristina Brownt. A Tmz.com amerikai internetes magazin szerint a lány "hisztérikus volt, fáradt és vigasztalhatatlan", és a családtagok attól tartanak, hogy öngyilkosságot fontolgat, ezért orvosi segítséget kérnek. A USA Today című lap családi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a lányt később kiengedték a kórházból.

Cikkeinket Whitney Houstonról itt olvashatja.