Kéjnőket futtató magyar bandát számoltak föl Olaszországban

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy, Olaszországban lányokat futtató magyar csoportot kedden. A jól szervezett és erőszakos banda Modena megyében monopóliumra tett szert tavaly az olasz rendőrség szerint.
Vágólapra másolva!

A modenai rendőrök kéjnőket futtató magyar bűnbandát számoltak fel kedden. A rendőrök összesen 16 letartóztatási paranccsal a kezükben csaptak le az "operazione Csum Csum" fedőnevű akció keretében a bűnözőkre. Az olasz rendőrök egy éve készítették elő a Modena megyében a szexuális szolgáltatások terén 2011-ben - több tucatnyi magyar lány futtatásával - monopóliumra szert tett magyar bűnözői csoport elleni akciót. A nyomozás során feltárták, hogyan szervezik be és kényszerítik a lányokat prostitúcióra, miként utaztatják őket Olaszországba és vissza, hogyan szervezték meg a logisztikai ellátást.

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint a felszámolt banda döntötte el, hogyan árulják szolgáltatásaikat a kéjhölgyek, kizárva a "területi átfedéseket", megszervezték "kíséretüket", illetve a prostituáltak begyűjtését a szolgáltatások után, továbbá felléptek a területükön megjelenő konkurens kéjhölgyek és stricik ellen. A futtatott lányok állandó ellenőrzés alatt álltak, mobiltelefonon, illetve autós "járőrözéssel" is.