Felébredt a kómából a Bee Gees énekese

Vágólapra másolva!
Robin Gibb több mint egy hete esett kómába, de szombaton magához tért, és kórházi ágyán fejbólintással kommunikált a családtagjaival.
Vágólapra másolva!

Felébredt a kómából Robin Gibb - írja internetes oldalán a BBC. A legendás Bee Gees együttes egykori énekese több mint egy héttel ezelőtt esett kómába, és szombaton tért magához. Szóvivője, Doug Wright szerint a zenésznél a javulás jelei mutatkoznak: kórházi ágyán fejbólintással kommunikált a családtagjaival.

A 62 éves Robin Gibb régóta rákban szenved, egy daganatot el is távolítottak vastagbeléről, majd márciusban ismét megműtötték. Az énekes tüdőgyulladást kapott, emiatt a londoni központi kórházba került, így nem tudott részt venni első komolyzenei művének, a Titanic áldozatainak emlékére írt rekviemjének kedd esti londoni premierjén sem.

A zenész fiával, Robin-Johnnal együtt fogott hozzá a Titanic-rekviem komponálásához - ez az első alkalom, hogy Gibb komolyzenei projektbe fogott. A Don't Cry Alone című új dalát maga akarta énekelni a londoni premieren.