Playmate lopta el a show-t a mexikói elnökjelöltek vitáján

Vágólapra másolva!
Bocsánatot kellett kérnie a szavazóktól a mexikói választási bizottságnak, miután az elnökjelöltek vasárnapi vitáján segédkező modell kihívó öltözetével elhomályosította az eseményt.
Vágólapra másolva!

A korábban a Playboyban is megfordult Julia Orayen csak harminc másodpercig tűnt fel az élő televíziós közvetítésben - egy dobozt vitt körbe a jelöltek között, a megszólalásuk sorrendjét meghatározó cédulákkal -, de a közösségi médiában azóta csak róla, illetve a lélegzetelállító dekoltázsáról van szó - számolt be a Reuters hírügynökség internetes oldala.

A testre feszülő fehér ruha és hatalmas kivágása láttán olyanok sem tudták megőrizni a komolyságukat, mint Jorge Castaneda, Mexikó egykori külügyminisztere. A New York Egyetem professzora azt posztolta a Twitteren, hogy a vitán "a legjobb a fehér ruhás lány volt a dekoltázzsal" - írta a Yahoo! News.

A mexikói sajtóban a választási bizottság felelősségét firtatják a vita komolyságának aláásása miatt, és bár a testület elnézést kért "az egyik asszisztens ruhájával összefüggő produkciós hibáért", a felelősséget a tévéműsort gyártó cégre hárította.

A jelölteket egyébként nem zökkentette ki a közjáték. Az egyetlen női résztvevő, Josefina Vazquez Mota utána azt nyilatkozta, hogy Orayen "nagyon csinos" volt, de a ruhája "nem az alkalomhoz illő", ezért amikor meglátta, meglepődött, és el is gondolkozott, hogy "végül is miféle eseményre gyűltek itt össze".