Esküvőjéről vitték el a gyilkos orosz nőt

Vágólapra másolva!
Esküvője előtti este halálra rugdosta egy ismerősét egy 22 éves nő Oroszországban, a nőt az esküvő utáni ünnepségről vitték el a rendőrök, 15 évet kaphat.
Vágólapra másolva!

Esküvőjén tartóztattak le egy orosz menyasszonyt, miután a nő pár órával házasságkötése előtt halálra rugdosott egy férfit az Ural régióban lévő Udmurtiában - közölte a brit BBC szerdán. A 22 éves nő egy falubelijét ölte meg egy tartozás miatt az esküvője előtti estén.

A nő és a férje a jelentések szerint otthonukban italoztak az esküvőjük előtti este, amikor egy közös ismerősük, egy 45 éves férfi átment hozzájuk, majd rövid időn belül összeveszett a nővel, akinek pénzzel tartozott. A férfi a veszekedés közben a kertben földre került, ahol a nő többször is belerúgott, majd ittas vőlegényével sorsára hagyták a férfit, akit másnap reggel a falubeliek találtak meg az utcán holtan.

A pár a gyilkosság után, függetlenül attól, hogy tisztában voltak a 45 éves férfi halálával, elmentek az anyakönyvvezetői hivatalba, ahol házasságot kötöttek, később a nőt a rendőrök az esküvő utáni banketten tartóztatták le. Akár 15 év börtönt is kaphat.