Kiesett a heverőből a holttest

Vágólapra másolva!
Vasúton akarta egy ötven év körüli férfi holttestét heverőben, szőnyegbe göngyölve szállítani két férfi Lengyelországban.
Vágólapra másolva!

Heverőbe rejtett holttesttel akart vonatra szállni két lengyel férfi Slupskban, de lebuktak, amikor a felszálláskor kinyílt bútorból a peronra zuhant a szőnyegbe göngyölt holttest - írja a Rzeczpospolita című napilap online kiadása. A Gdanskba induló vonat személyzete azonnal kihívta a rendőrséget, ahol először azt hitték, hamis riasztásról van szó. A szemtanúk leírása alapján az egyik gyanúsítottat még a pályaudvaron sikerült elfogni, a másik férfit rövid időn belül a város távolabbi részében állították elő.

A holttest egy 50 éven felüli férfié volt, akinek a személyazonosságát egyelőre nem sikerült megállapítani. A halál okát igazságügyi orvos szakértők vizsgálják. Az ügyészség még nem indított eljárást az ügyben, és egyelőre még az sem tudható, hogy a két férfinak volt-e engedélye a halottszállításra. Nem hivatalos információk szerint az őrizetbe vettek közül a fiatalabbik az elhunyt unokája, míg az idősebbik az ismerőse lehet.