Saját fia szemét vájta ki egy sátánista anya Mexikóban

2012.05.25. 10:41

Maradandó károsodást szenvedett az a kisfiú, akinek szemét a saját anyja vájta ki egy szekta szertartásán Mexikóban. A rendőrség hét embert őrizetbe vett, és két további gyereket menekített ki a házból.

Kivájta ötéves fia szemét egy anya Mexikóvárosban, feltehetően rituális áldozatként, a hírek szerint egy sátánista szertartás alatt. A tettet kábítószer is befolyásolhatta. A fiú súlyos állapotban került kórházba, anyját és további hat rokonát a rendőrség őrizetbe vette.

A ceremónia Mexikóváros egyik peremkerületében zajlott egy házban, a rendőrséget az egyik lakó értesítette. A Fernando néven emlegetett kisfiú szemét visszafordíthatatlan károsodás érte, végleg megvakult  - közölték az orvosok. A gyerek a karján és a fülén is sérüléseket szenvedett.

"Feltételezzük, hogy sátánista rituáléról van szó, a letartóztatottak vallási ceremóniáról beszélnek" - mondta a helyi önkormányzat képviselője. A szertartáson tíz ember vett részt, köztük gyerekek is. A közbelépő hatóságok egy nyolcéves és egy kilenc hónapos gyermeket is kimentettek a házból.

KAPCSOLÓDÓ CIKK