Emberi kezet találtak Kanadában egy postai csomagban

Vágólapra másolva!
Kedden egy emberi lábat küldtek csomagban a kanadai Konzervatív Pártnak, szerdán pedig a postán találtak egy emberi testrészt tartalmazó dobozt az ügyben nyomozó rendőrök.
Vágólapra másolva!

Újabb emberi testrészt tartalmazó csomagot találtak egy ottawai postán - jelentették be szerdán azok a rendőrök, akik a Konzervatív Pártnak kézbesített emberi testrész ügyében nyomoznak. A BBC sajtóértesülésekre hivatkozva azt írja, hogy a második csomagban egy levágott kéz van.

A rendőrség azért nyomoz, mert kedden egy emberi testrészt tartalmazó dobozt kapott postán a kanadai Konzervatív Párt. A rendőrséget akkor értesítették, amikor a recepciós kibontotta a véráztatta csomagot a kanadai miniszterelnök, Stephen Harper pártjának központjában. Azonnal hívták a szakembereket, akik az épületen kívül bontották ki a csomagot. Ekkor derült ki, hogy egy levágott emberi lábfej van benne.

A csomag a kormányzó Konzervatív Pártnak volt címezve, nem volt konkrét személy megjelölve rajta - közölte a rendőrség. Stephen Harper miniszterelnök irodája egyébként nem abban az épületben található, ahová a csomagot küldték.

Az ottawai rendőrség a nyomozás során a monteralival is együttműködik, ugyanis ott egy torzót találtak egy bőröndben. A montreali rendőrség jelenleg a szeméttelepen kutat a hiányzó végtagok után. A hatóságok azt próbálják megállapítani, hogy a talált testrészek egy személytől származnak-e, de egyelőre azt mondták, hogy túl korai lenne találgatni. "Ez szörnyű" - mondta Brad Trost konzervatív képviselő, aki az eset után megjelent a párt székházában. Szerinte valaki beteg ötletéről lehet szó.