Hússal a szájában morgott a rendőrökre az amerikai kannibál

2012.05.30. 10:26

Nagybátyja szerint kedves, dolgos ember volt az a férfi, aki szombaton megette egy másik férfi arcát Miamiban. Egy szemtanú szerint a bedrogozott férfi egy darab hússal a szájában, morogva fogadta a helyszínre kiérkező rendőröket.

Hétközben keményen dolgozott az amerikai Miamiban egy férfi arcát lerágó kannibál a nagybátyja szerint - írja szerdán a brit BBC, amerikai forrásokra hivatkozva. Az egy hajléktalan arcát lerágó Rudy Eugene a nagybátyja szerint kifejezetten kellemes ember volt, és egy autómosóban dolgozott.

A támadás szemtanúja szerint minden tiszta vér volt, próbált rászólni a magából kivetkőzött férfira, de az csak morgott rá, és folytatta áldozata marcangolását. A valószínűleg a fürdősó nevű, LSD-hez hasonló szer hatása alatt álló férfi akkor sem hagyta abba az evést, amikor a rendőrök felszólították rá. A szemtanú szerint a férfi egy darab emberhússal a szájában morgott a rendőrökre, mielőtt lelőtték volna.

A helyi rendőrség szerint korábban már többen is meztelenre vetkőzve követtek el őrültségeket a fürdősó nevű kábítószer miatt Miamiban, de ehhez hasonló esetre még nem volt példa.

KAPCSOLÓDÓ CIKK