Frusztráció miatt ölt az ógyallai gyilkos

Vágólapra másolva!
Feltehetően frusztráltság miatt lőtt agyon három embert a múlt szombaton egy szolgálaton kívüli rendőr a szlovákiai Ógyallán. Egy szlovák lap szerint a vállomásában azt mondta, "reggel arra keltem, hogy megyek rendet csinálni". 
Vágólapra másolva!

Vallomást tett a múlt hétvégi ógyallai vérengzés elkövetője - írja a magyar nyelvű Bumm.sk szlovák hírportál.

Az online lap a Sme szlovák napilap értesüléseit idézve azt írja, a gyilkos vallomásában azt mondta, másként nem tudta kezelni a problémát, ezért vette a kezébe az igazságszolgáltatást. A vallomásában állítólag közölte, "reggel arra keltem, hogy megyek rendet csinálni".

A rendőrség nem jelentette meg a vallomást, több verziót is vizsgálnak. Az egyik szerint az elkövetőt barátai kérték arra, hogy csináljon rendet a romák között. A rendőrség általában elkerülte a házat, a városi rendőröket azonban sokszor riasztották a családhoz, a szakvélemények szerint ez valóban elősegíthette a frusztráció érzésének kialakulását.

A szolgálaton kívüli rendőr a múlt szombaton lőtt agyon három embert a szlovákiai Ógyallán (Hurbanovo). A mészárlás után öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni, majd megadta magát a helyszínre érkező rendőröknek.