Két napig tárolta egy ágyban az áldozatát a londoni magyar késelő

Vágólapra másolva!
Feltehetően szerelemféltésből ölte meg magyar kollégáját a szintén magyar recepciós Londonban, aki a hullát két napig tárolta egy ágyban. Ezt követően az áldozat angol barátnőjét is megölte.
Vágólapra másolva!

Miután halálra késelte, meztelenre vetkőztette, és két napig az ágyban rejtegette honfitársát egy angliai hotel magyar alkalmazottja - olvasható a Telegraph honlapján megjelent beszámoló a jelenleg tartó bírósági tárgyalásról. A 32 éves B. Attilát még 2011 augusztusában vették őrizetbe Londonban, mert a gyanú szerint ő ölte meg kollégáját, a 20 éves V. Tibort, illetve az ő angol barátnőjét, Alice A.-t, aki szintén a hotelben dolgozott.

B. Attila - akit korábban az év dolgozójának is megválasztottak a hotelben - elismerte az emberölést, és azt állította, pszichésen zavart volt, amikor elkövette a tettét. Az ügyészség szerint szerelemféltés állhatott a gyilkosság hátterében, ugyanis B. Attila nyíltan homoszexuális volt, és vonzalmát többször is kifejezte V. Tibor felé, akivel egy lakásban is éltek.

A pár megölése után B. Attila feltehetően öngyilkos akart lenne, őrizetbe vétele előtt nyaki és csuklósérülésekkel kezelték egy kórházban. A gyilkosság után B. Attila azt írt ki a Facebook-oldalára, hogy "szeretnék felébredni ebből a rémálomból". A tárgyalás folytatódik.