Michelle Obama megölésére készülhetett egy washingtoni rendőr

Vágólapra másolva!
Michelle Obama meggyilkolására készült egy washingtoni rendőr - állítja egyik kollégája. A férfi a kihallgatásán állítólag még azt a fegyvert is megmutatta a mobiltelefonján, amellyel a támadásra készült.
Vágólapra másolva!

Nyomoz a rendőrség a Michelle Obamát ért fenyegetések miatt - írja a brit Telegraph online kiadása. Egy washingtoni rendőrségi munkatárs után nyomoznak, aki állítólag azzal fenyegetőzött, hogy megöli az amerikai elnök feleségét. A kiszivárgott hírek szerint a meg nem nevezett munkatárs motoros rendőrként dolgozott az amerikai fővárosban.

Az újság szerint a férfit szerdán hallgatta ki egyik kollégája. A fenyegető állítólag kijelentette, hogy le akarta lőni Michelle Obamát, és a mobilján mutatott egy képet arról a fegyverről, amelyet állítása szerint használni készült. A tisztet irodai szolgálatra helyezték át, az esetről pedig jelentést küldtek az elnök és családja védelmével megbízott szövetségi szervnek.

Forrás: AFP

Edwin Donovan, a szövetségi bűnüldözésért felelős Secret Service szóvivője az AFP hírügynökségnek azt mondta: tudnak az incidensről, és megteszik a megfelelő lépéseket. A washingtoni rendőrség szóvivője pedig úgy fogalmazott: "Tudomásunkra jutott, hogy nem megfelelő megjegyzéseket tettek. Jelenleg is vizsgáljuk ezeknek a kijelentéseknek a természetét."

Az amerikai first lady sajtóirodája eddig nem reagált a hírekre.