Halálos fenékműtéttel vádolnak egy amerikai énekesnőt

Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség azzal az amerikai nővel szemben, aki egy illegális kozmetikai beavatkozással egy nő halálát okozta. Az énekesnőként is ismert elkövető az áldozat fenekébe adott szilikoninjekciót.
Vágólapra másolva!

Black Madam - ez a művészneve annak az amerikai énekesnőnek, akit azzal vádolnak a hatóságok, hogy illegális kozmetikai beavatkozással a halálát okozta egy fiatal brit nőnek. A Padge Victoria Windslowe nevű 42 éves nő jelenleg is előzetes letartóztatásban van egyéb illegális orvosi beavatkozások miatt - írja a CNN internetes oldala.

A 20 éves brit nő 2011 februárjában halt meg, nem sokkal az után, hogy Windslowe végrehajtotta rajta a beavatkozást. Az ügyészség szerint a Nagy-Britanniában élő nő kifejezetten a műtét miatt utazott az Egyesült Államokba, miután látott egy hirdetést Windslowe testszépítő szolgáltatásairól. A brit nő fenekébe Windslowe szilikont injekciózott.

Black Madam egyik klipje

A beavatkozás után a brit nő mellkasi fájdalmat érzett, majd nem sokkal később meghalt. A hotelszobában végrehajtott szolgáltatásért 1800 dollárt fizetett. Windslowe-t idén márciusban tartóztatták le, amikor épp egy "pumpálóparti" megtartására készült, amelyen a vendégek pénzért cserébe szilikoninjekciót kapnak - derül ki a CNN beszámolójából.