Kidobott magzatokat találtak egy orosz erdőben

Vágólapra másolva!
Közel 250 emberi magzatot találtak egy erdőben Oroszországban. Az apró emberi testekre egy halász talált rá, a magzatok közeli kórházakból származhatnak.
Vágólapra másolva!

248 darab kidobott emberi magzatot találtak egy erdőben az oroszországi Jekatyerinburg közelében, az embriók három közeli kórházból kerülhettek az erdőbe - közölte a brit BBC szerdán. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a magzatok négy formaldehiddel teli műanyag hordóban voltak, amikor egy környéken élő halász rájuk talált.

A rendőrség szerint több hordó is kinyílt és a magzatok kiömlöttek a földre, a többi magzatot egyelőre egy közeli halottasházba szállították további vizsgálatokra. A hatóságok az ügyben felelősségre kívánják vonni a kórházakból a szerves hulladék elszállítására leszerződött céget.

Egy helyi lakos szerint a barátja találta meg a magzatokat, amikor halászni indult, és fát keresett az erdőben, hogy tüzet rakhasson később. A férfi szerint barátja azt mondta neki, hogy azt hitte, vízzel teli hordókat talált, amelyeket haza akart vinni magával, de aztán észrevette, hogy a hordókban kis emberi testek vannak, ezért értesítette a hatóságokat.