Pucér fotók jelentek meg Harry hercegről

Vágólapra másolva!
Az internetre felkerült fotók egyikén a herceg egy ismeretlen meztelen nőbe csimpaszkodik. A kompromittáló képek egy Las Vegas-i lakosztályban készültek, ahol a herceg vetkőzős biliárdot játszott a barátaival.
Vágólapra másolva!

Meztelen képek kerültek fel egy amerikai hírportálra II. Erzsébet brit királynő unokájáról. Harry herceget egy Las Vegas-i hotelszobában fotózták le egy ismeretlen, ruhátlan fiatal nő társaságában - írja a TMZ.com internetes pletykalap.

A Buckingham-palota hivatalos forrása megerősítette, hogy a szerdán nyilvánosságra került képeken valóban az ifjú herceg látható. A TMZ-n közzétett fotók egyikén a brit hadsereg 27 éves helikopterpilótája a kezével takarja el férfiasságát, miközben egy feltehetőleg meztelen nő próbál elbújni a háta mögött.

Egy másik felvételen, a brit trón harmadik számú várományosa hátulról csimpaszkodik rá a meztelen nőre. A kompromittáló képsorokat egy Las Vegas-i szálloda VIP-lakosztályában készítették, ahová a herceg a barátaival együtt érkezett egy kis kikapcsolódásra.

A hírportál értesülései szerint a fényképek az után születtek, hogy Harry és társai felkeresték a hotel bárját, majd felhívtak magukhoz néhány hölgyet, és vetkőzős biliárdba kezdtek. A fotókat a vetkőzős játék egyik tagja készítette. A herceg szóvivője nem kívánta részletekbe menően kommentálni a képeket.