Férjhez adná leszbikus lányát a milliárdos

Vágólapra másolva!
Egy hongkongi milliárdos 65 millió dollárt (14,4 milliárd forint) ajánlott annak, aki elveszi leszbikus lányát. A nagyvonalú ajánlat máris komoly érdeklődést váltott ki a potenciális vőjelöltek között.
Vágólapra másolva!

Cecil Chao, aki az ingatlanpiacon és a szállítmányozásban szerezte vagyonát, az után tette közzé nyilvános ajánlatát, hogy kiszivárgott, lánya, Gigi összeházasodott hét éve meglévő barátnőjével. A manchesteri egyetemen végzett üzletasszony állítólag idén Franciaországban kelt egybe Sean Eavval.

Az azonos neműek házasságát Hongkongban hivatalosan nem ismerik el, de a homoszexualitás 1991 óta már nem számít bűncselekménynek.

Chao, aki maga soha nem nősült meg, közölte a BBC-vel, hogy a lánya továbbra is egyedülálló, és egy jó férjre van szüksége. Hozzátette, ajánlatára már számos jelentkező akadt. " Nem érdekel, hogy gazdag vagy szegény, a fontos, hogy nagyvonalú és jószívű legyen" - mondta az üzletember, aki azért elárulta, akarata ellenére senkihez nem kényszeríti hozzá a lányát.

Gigi egyébként "szórakoztatónak" találta apja tervét, és azt mondta, nem izgatja magát rajta addig, amíg valódi kérőt nem találnak.