Addig ütötte a cápát a szörfös, amíg elengedte

Vágólapra másolva!
Cápatámadás ért egy kaliforniai szörföst, de a csodával határos módon sikerült megmenekülnie, mert ököllel ütlegelni kezdte az őt megragadó cápát. A 25 éves férfi hét mély sebet kapott, de már jól van.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Scott Stephenst egy népszerű szörföshelyen ragadta meg a cápa, és lehúzta a víz alá. A 25 éves férfinak sikerült megmenekülnie: a cápa elengedte őt, amikor elkezdte ököllel verni a fejét - írta az Eureka Times-Standard című helyi lap.

Az orvosok szerint Stephens legalább hét mély sebet kapott, de egyik létfontosságú szerve sem sérült meg, így már jól van. A kórházban nyilatkozó férfi azt mondta, hogy amikor a cápa lehúzta a vízbe, nem esett pánikba: "Vért láttam a vízben magam körül, de elkezdtem ütni a fejét, ahogy csak tudtam, amíg egyszer csak elengedett."

A férfinak sikerült visszamásznia a deszkára, és arrébb úsznia, ekkor pedig már több szörfös is a segítségére sietett, így sikerült eljutnia a partig. A férfi annyira sokkos állapotba került, hogy elmondása szerint nem érzett fájdalmat. Pedig mély sebeket kapott, és sok vért vesztett

Amikor Stephens köszönetet mondott az őt megoperáló orvosoknak és a segítségére siető embereknek, azt mondta, folytatni kívánja a szörfözést.