Visszakapta állását a mozgássérült lányát megverő bíró

Vágólapra másolva!
A családjogi bíró azért verte meg többször nadrágszíjjal a lányát, mert zenét és játékokat töltött le az internetről. A bíró most újra ítélkezhet, csak gyermekbántalmazási ügyeket nem tárgyalhat.
Vágólapra másolva!

Visszahelyezték állásába Texasban azt a családjogi bírót, akit tavaly azért függesztettek fel, mert nadrágszíjjal megverte mozgássérült lányát. Az amerikai bírót az után függesztették fel állásából, hogy 16 éves lánya feltett a YouTube-ra egy titokban felvett videót, amelyen az apja nadrágszíjjal megveri, mert játékokat és zenét töltött le az internetről.

Mivel a videó 2004-ben került fel az internetre, a gyermekbántalmazás vádja elévült, így a családjogi bíró csak figyelmeztetést és pénzbüntetést kapott - írja a Gawker című hírportál. A texasi Legfelsőbb Bíróság szerdán jóváhagyta azt a megállapodást, amelynek alapján a bántalmazással vádolt bíró lemond fellebbezési jogáról, és cserébe folytathatja hivatását.

"Hillary is és én is nagyon szomorúak vagyunk" - nyilatkozta a lányát megverő bíró volt felesége, aki többet várt az igazságszolgáltatástól.

Bár a bíró visszakapja az állását, gyermekbántalmazási ügyeket nem tárgyalhat.

A bántalmazásról készült, csak erős idegzetűeknek ajánlott videót itt nézheti meg.