Egy család rabolt ki több bankot Texasban

Vágólapra másolva!
Egy család tagjai közösen raboltak ki több bankot az Egyesült Államokban. Az egyik texasi bankrabláshoz álbajuszt és festőruhát is használt az apa és fia, miközben a lány a kocsiban várakozott, hogy elmenekülhessenek.
Vágólapra másolva!

Egy apa a fiával és a lányával közösen rabolt ki több bankot az Egyesült Államokban - írja a CNN. A Texas állambeli Fort Bend megye seriffjének pénteki közleményében azt írják, hogy a gyanú szerint az ötvenéves Ronald Scott Catt, valamint húszéves fia, Hayden és tizennyolc éves lánya, Abby közösen raboltak ki két texasi és öt oregoni pénzintézetet.

A hatóságok az után tartóztatták le a családot, hogy az egyik bankrablást követően az apát és a fiút felismerték a biztonsági kamera felvételén. A fiú álbajuszban, az apa pedig egy festőmaszkban ment be a bankfiókba. Mindketten sötét napszemüveget, kalapot és láthatósági mellényt viseltek, hátukon egy nagy X-szel. A felvételeken az is látszik, amint a két férfi fegyvert fog a banki alkalmazottakra, és kiüríti a páncélszekrényt.

A rablást követően a nyomozók elmentek a közeli barkácsáruházba, ahol találtak a felvételen látható mellényekből. A nyomozók az áruház kameráinak felvételeinek elemzése után észrevették a lányt, amint apja bankkártyájával megvette az álcához szükséges kellékeket.

A két férfit november kilencedikén tartóztatták le, egy nappal később pedig a lányt, akit azzal is gyanúsítanak, hogy ő fuvarozta a bankrablás idején a bátyját és az apját. A kihallgatásokat követően a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsítottak Oregon államból származnak, ahol vélhetően öt másik bankrabláshoz is közük volt.