Szakállán csüngött a Mikulás Angliában

Vágólapra másolva!
Fél órán keresztül lógott szombaton a szakállánál fogva egy Mikulás az angliai Reading egyik bevásárlóközpontjában, miután megcsúszott a karácsonyi vásárt elindító ceremónián. A Mikulásnak nem lett baja.
Vágólapra másolva!

Egy Mikulás a szakállánál fogva csüngött a plafonról az angliai Reading egyik bevásárlóközpontjában - írja a BBC. A Mikulás szakálla a karácsonyi égők szokásos gyújtási ceremóniája közben akadt fenn.

A Mikulás akkor veszítette el az egyensúlyát, amikor átmászott a plafonon levő résen, és közben megbotlott, a szakálla pedig beakadt a kötélen egy pöcökbe. A Mikulás körülbelül harminc percig lógott több mint négy méter magasan a bevásárlóközpontban szombaton, miután segíteni tudtak rajta.

Egy szemtanú azt mondta, hogy mindenki röhögött rajta, mert egyáltalán nem tudta, mi tévő legyen.

A Mikulást végül úgy sikerült kimenteni szorult helyzetből, hogy egy másik kötelet is leengedtek mellé, amin le tudott mászni.

A bevásárlóközpont marketingigazgatója az eset után elmondta, hogy a Mikulásnak nem lett baja. Szerinte a Mikulás könnyen kiszabadulhatott volna, ha leveszi az álszakállát, de kollégájuk annyira profi volt, hogy nem akart csalódást okozni a gyerekeknek.