Milliárdokra ácsingózik a magyar szexrabszolga

Vágólapra másolva!
Egy amerikai író éveken át kényszerített szexuális szolgáltatásra nőket, köztük az őt lebuktató Bernadettet.
Vágólapra másolva!

Százmillió dollár (22 milliárd forint) kártérítést követel sorstársaival együtt egykori fogva tartójától az a magyar nő, akit egy 69 éves amerikai író, Joseph Yannai tartott rabságban és kényszerített orális szexre New York államban négy éve - írja a Blikk.

A Bernadett nevű magyar nő egy, Yannai által meghirdetett asszisztensi állásra jelentkezett, de feladatai a főzésen és a takarításon kívül szexuális szolgáltatásokból is álltak. A bírósági iratok szerint a nőnek és több sorstársának kellett megengedni Yannai fürdőjét vagy felébreszteni. Kötelező volt rövid szoknyát, szexi blúzt és magas sarkú cipőt viselniük, de melltartót nem vehettek fel.

"Azzal fenyegetett, hogy ha nem teszek szexuálisan a kedvére, akkor egyszerű bútordarabként fog kezelni. Levegőnek fog nézni, és megszakítja minden kapcsolatomat a külvilággal" - olvasható a Blikk szerint a magyar nő vallomásában.

Yannait végül a magyar nő buktatta le, ugyanis kapcsolatba tudott lépni egy szintén az Egyesült Államokban élő magyarral, aki riasztotta a rendőrséget, és néhány nap múlva kiszabadították a nőket.