Nem akart élni a savval leöntött brit lány

Vágólapra másolva!
Savval támadtak meg december végén egy lányt Londonban. A kórházi kezelése után azt mondta, amikor meglátta az arcát, azt gondolta, nem akar tovább élni.
Vágólapra másolva!

"Amikor először megláttam az arcom, azt gondoltam, hogy nem akarok tovább élni" - mondta Naomi Oni, akit december 30-án támadtak meg Kelet-Londonban. A BBC szerint a 20 éves lányt savval locsolták le, maradandó sérüléseket okozva az arcán.

A lány egy buszról szállt le, amikor egy elfátyolozott arcú ember a fejére locsolta a savat. "Soha nem féltem még ennyire életemben. Tudtam, hogy sav volt, amit rám öntött" - mondta a Naomi Oni, aki attól is félt, hogy megvakul, de ezt szerencséjére megúszta.

A csinos, barna bőrű lány, aki korábban egy Victoria Secret fehérneműüzletben dolgozott, kórházban lábadozik. Homloka, orra és arcának egy jelentős része sötétbarnává vált, arca felpüffedt, de a támadás utáni napokban állítása szerint "tízszer akkora" volt a feje, mint a normális. (A BBC képeket is közölt, ide kattintva nézheti meg.)

A lány úgy emlékezett, hogy a támadó fekete hidzsábot viselt, amit a muszlim nők szoktak viselni hajat és testet fedő ruhaként. Részletesebb leírást nem tudott adni, mert a támadás után rohant haza, majd sikoltozás közepette hívta a barátját, aki értesítette a rendőrséget.