Varrógépet is keresnek a koponyaarcú orgazdán

Adam Roberts a koponyaarcú garázda, Illinois
Vágólapra másolva!
Betöréssel és orgazdasággal gyanúsítanak az illinois-i rendőrök egy férfit, akinek különös ismertetőjele, hogy koponyaszerűre van tetoválva az arca. A gyanúsított kinézetén a rendőrök is meglepődtek, most abban reménykednek, hogy ezzel az általa eladott lopott dolgok is könnyebben meglesznek.
Vágólapra másolva!

Koponyaarcú betörőt és orgazdát vett őrizetbe a rendőrség az Egyesült Államokban: a férfi teljes arcát tetoválás borítja. Az illinois-i rendőrség hálás az egészen különleges ismertetőjelért.

"Nem valószínű, hogy akadna még valaki St. Louis környékén, aki így néz ki, és azok, akik vásároltak tőle lopott holmit, feltehetően nem felejtették el a koponyás fizimiskát. Ez a legfurább dolog, amivel több mint 20 éves bűnüldözői karrierem során találkoztam - idézte a St. Louis Post-Dispatch illinois-i lap Mike Dixont, Madison megye rendőrkapitányát.

Forrás: Madison megyei sheriff iroda

A férfit azzal gyanúsítják, hogy 28 raktárrekeszt tört fel egy közraktárépületben, és elektronikai eszközöket, tévéket, számítógépes játékalkatrészeket és egyéb dolgokat lopott el. A férfi lakásában egész halom lopott holmit találtak, ám a gyanú szerint sok mindenen már túladott, ezért fordult a rendőrség felhívással a lakossághoz. Keresnek még rajta egy hűtőgépet, tévéket, horgászfelszerelést, DVD-ket, festményeket, antik fiókos szekrényt, ovális tükröt és egy varrógépet.

"Láttam én már szarvakat homlokon, csillagokat, egyebet, de halálfejet teljes arcon még soha. Nemigen értem, miért jó" - mondta Dixon.