Vágólapra másolva!
Vudutámadástól tart és segítő imákat kér North Miami városának egyik polgármester-jelöltje. Tűkkel teliszurkált babákkal terrorizálják.
Vágólapra másolva!

Varázslattól és átoktól tart a májusban tartandó North Miami-i polgármester-választás egyik jelöltje. "Kis babákat találtam, tűkkel teleszurkálva. Pennyket raknak az ajtóm elé. Haitiről származom, tudom mit jelent ez" - mondta Anna Pierre polgármesterjelölt a Miami Herald napilapnak.

A jellegzetes, mindenki által ismert vuduszimbólumok mellett Pierre-nek csirketollakat, ételmaradékokat és gyertyákat is el kellett már takarítania az irodája ajtaja elől. A spirituális fenyegetések mellett telefonhívásokat is kapott már a polgármesterjelölt, amelyek a versenyből való kiszállásra biztatják. "Kanadában, Haitin és az Egyesült Államokban emberek imádkoznak értem. Velem van Jézus" - mondta Anna Pierre.

Nem csak Pierre panaszkodik zaklatásra hetekkel a választások előtt. Kevin Burns polgármesterjelölt már öt feljelentést tett, mert ellopták a hirdetőtábláit. Két esetben még arra is volt ideje a tettesnek, hogy egy másik jelölt tábláját állítsa a helyére.

Egy szemtanú szerint a táblatolvajok Gwendolyn Boyd, North Miami korábbi rendőrfőnökének plakátját helyezték ki, aki maga is versenyben van a polgármesteri székért. Boyd a lap kérdésére azt mondta, hogy a kampánycsapatának nincs köze a plakátokkal való manipuláláshoz, és egy ilyen bűntett értelmetlen is volna.