Gyerekeket akart megerőszakolni, majd megenni egy brit kannibál

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A negyvenéves Geoffrey Portway egy Michael Arnett nevű amerikai társával hónapokon keresztül tervezgette, hogy gyerekeket rabol és gyilkol meg - írja a BBC. Pechére a Skype-on keresztül zajló diskurálásokat lefülelék a hatóságok, ugyanis létező gyerekek neveit és fényképeit küldözgették egymásnak. Portway arra kérte társát, hogy segítsen neki az emberrablásokban, terve meghiúsult, viszont 27 év börtönbüntetésre számíthat.

A hatóságok Portway massachusetts-i otthonának pincéjében házi készítésű gyerek méretű acélketrecet és koporsót is találtak. A számítógépén gyerekpornó is volt. A 4500 darabos gyerekpornó gyűjteményben több olyan is volt, amelyen gyerekeket esznek meg. Portway a beszélgetések során azt tervezgette, hogyan fogja lemészárolni, feldarabolni, lefagyasztani és kasztrálni a gyerekeket.

Bár a férfi nem követett el bűntényt, Massachusetts állam hatósági szóvivője azt mondta, hogy a csetelések során azt mondta, hogy a pincéjébe akarja zárni a gyerekeket, akik meggyilkol és meg is eszik majd.