Michael Jackson féltette az életét

2013.06.27. 12:50

Prince Jackson szerint az apja többször is kiborult az AEG promotercég miatt.

Először szólalt meg nyilvánosan Prince Jackson az apja, Michael Jackson halála óta. A 16 éves fiú az apja halálának körülményeiről beszélt a Los Angeles-i bíróságon - írja a brit BBC.

A fiú szerint az apja többször is sírva fakadt, miután AEG menedzseriroda képviselőivel beszélt. "Azt mondogatta, hogy meg fognak ölni, meg fognak ölni" - vallotta a bíróságon Prince Jackson. A promotercéget Michael Jackson anyja perelte be 40 millió dollárra a fia halála miatt.

A család szerint a cég nem ellenőrizte kellőképpen Jackson orvosát, a gyilkosság miatt elítélt Conrad Murray-t, és nem fordítottak kellő figyelmet az énekes fizikai állapotára.

Prince Jackson 12 éves volt apja 2009-es halálakor. "Sikítozást hallottunk azon az éjszakán, aztán odamentünk apánk szobájához, és láttuk, hogy Conrad doktor próbálja újraéleszteni apánkat, aki félig lelógott az ágyról" - vallotta a most 16 éves fiú. "Később a kórházban ő mondta meg nekünk, hogy meghalt."

Conrad Murray jelenleg börtönben van, miután bűnösnek találták Michael Jackson halálában. Az orvos fellebbezett az ítélet ellen. Az AEG elleni per már kilenc hete tart.