A bíróság életfogytiglanra ítélte a férje péniszét konyhai darálóba hajító ötvenéves kaliforniai nőt.

Bár a bíróság döntése értelmében életfogytig a rácsok mögé kerül,jó magaviselete esetén hét év után feltételesen szabadlábra helyezhetik majd a hatóságok - adta hírül a BBC.

A nő ügyvédei szerint pszichés problémákkal élt, amelyet Vietnamban őt ért gyerekkori, illetve volt férje által elkövetett szexuális zaklatások okoztak számára. A kaliforniai nő még 2011 júliusában követte el tettét egy vitát követően.

A sajtóbeszámolók szerint a válófélben lévő pár nőtagja férje levesébe altatót csempészett, az így ártalmatlanná tett férfit kikötözte az ágyhoz. Ezt követően felébresztette a férfit, egy késsel levágta a péniszét, és azt egy konyhai hulladékdarálóba dobta. Cathrine Kieu végül maga értesítette a hatóságokat, a rendőrségnek pedig azt mondta, hogy a férfi "megérdemelte" a csonkítást.

A hatvanéves férfival a nő mindössze másfél évig voltak házasok, a volt férj a bíróságon elmondta, hogy felesége tette nyomán már soha többé nem élhet boldogan. Az ABC Local hírcsatorna értesülései szerint bár a sérülései miatt vérző férfit azonnal kórházba szállították, levágott nemi szervét nem tudták visszavarrni testéhez.