Három halott a pennsylvaniai lövöldözésben

Vágólapra másolva!
A helyi férfi állítólag azért kezdett lövöldözni a városi gyűlésen, mert rendetlen háza miatt a város vezetői meg akarták büntetni. Hárman meghaltak.
Vágólapra másolva!

Puskával támadt egy pennsylvaniai város vezetőire egy helyi lakos hétfőn, hárman meghaltak, ketten megsebesültek.

A férfi vitában állt Ross Township kisváros vezetőivel, mert az önkormányzat meg akarta büntetni őt ingatlana gondozatlansága miatt. Hétfő este - miközben az önkormányzati vezetők és több lakos ülést tartott a városházán - az épülethez ment, és puskájával többször keresztüllőtt a falon, majd berontott az ülésterembe, és ismét tüzet nyitott a bent ülőkre.

Az eseményeknek végig szemtanúja volt a Ponoco Record című lap egyik riportere, aki az önkormányzati ülésről tudósított. Chris Reber arra lett figyelmes a teremben, hogy kint lövések dördülnek el - legalább 10 -, vakolatdarabok pattannak le a falról, és leesik több kép - mondta.

Kiosont a teremből, majd az épületből, és megbújt egy autó mögött. Látta, amint a támadó éppen visszamegy a gépkocsijához, és elővesz egy másik puskát. "Csak akkor döbbentem rá, hogy nem vicc az egész, amikor visszamentem az épületbe, és láttam, hogy több ember vérzik" - mondta.

Az ülésen részt vevő egyik tisztségviselőnek sikerült megragadnia és földre tepernie a támadót, majd dulakodásuk közben a fegyver eldördült, és megsebesítette az 59 éves férfit.