Törött csonttal kutyagoltak a balesetet szenvedett kisfiúk

Vágólapra másolva!
Gyerekekkel szembeni kegyetlen bánásmód a vád egy amerikai férfi ellen, aki arra kényszerítette két kisfiát, hogy miután balesetet szenvedtek, törött csontokkal és agyrázkódással még egy mérföldet gyalogoljanak.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Vermont államban feljelentettek egy férfit, aki egy autóbaleset után nem kért azonnal orvosi segítséget a fiainak. Ehelyett egy barátja házába gyalogolt a négyéves és kilencéves fiúkkal, akik – az apával együtt – megsérültek a balesetben – jelentette az AP hírügynökség.

A balesetet egy csúszós, havas úton szenvedte el a család november 12-én, a kocsival egy fának szaladtak, de az apa csak másnap kért orvosi segítséget. Addig a férfi barátjának, egy regisztrált nővérnek a házában voltak, ahová gyalog mentek, közölte a helyi rendőrség. A nővér látta el úgy-ahogy a sérüléseket. A gyerekek agyrázkódást szenvedtek, egyiküknek eltörött a karja és a kulcscsontja.

A 40 éves apa az ügyvédje tanácsára nem nyilatkozott a történtekről, csak annyit mondott, hogy nagyon szereti a fiait, akiket soha nem tudna bántani, valamint hogy baleset történt, és borzalmas éjszakát éltek át.