A fedélzeti büfékocsival akart szexelni a mámorban úszó utas

Vágólapra másolva!
Miután több nőnél sikertelenül próbálkozott, rávetette magát a büfékocsira. A skót férfi ügyvédje szerint a sok alkohol és valamilyen legális fű okozta nála ezt az őrületet.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Andrew Davidson furcsa műveletre szánt el magát az Aberdeen és Glasgow közti vonaton. Miután több nőnél is sikertelenül próbálkozott, rávetette magát a büfékocsira, a szemtanúk elmondása szerint határozottan úgy nézett ki, mint aki közösülni próbál a tárggyal – írta az STV News.

A bizarr jelenet annyira megrémisztette a személyzet egyik tagját, hogy az első lehetséges megállónál el is hagyta a szerelvényt. Davidson pedig folytatta a különös nászt, a pearthi megállóban azonban már rendőrök vártak rá. Arccal a padlóra borulva feküdt, elmondása szerint semmire sem emlékezett a történtekből.

Davidson ügyvédje azzal védte a férfit, hogy "nem heteroszexuális", valamint megőrült a sok alkoholtól és valamilyen legális tudatmódosító szertől. "Tényleg semmire sem emlékszem a történtekből. Felháborítónak tartom a viselkedésem, tényleg nagyon sajnálom" – írta Davidson a bíróságnak.

A férfit 100 óra térítés nélküli közmunkára ítélték.