Színésznővel lépett félre a francia elnök

Vágólapra másolva!
Legalábbis ezt állítja egy bulvármagazin, amely képekkel ellátott, terjedelmes cikkben foglalkozik az üggyel. Francois Holland pert fontolgat.
Vágólapra másolva!

A Closer című brit bulvárlap hét hosszú oldalon tárgyalja Francois Hollande francia államfő állítólagos afférját Julie Gayet színésznővel. A kapcsolatukról már hónapok óta terjednek a pletykák az interneten, a magazin azonban most fotókkal is megpróbálja bizonyítani a francia elnök félrelépését.

A 41 éves színésznő tavaly májusban már panaszt emelt a párizsi ügyészségen több, a hírt megszellőztető blog és internetes oldal ellen. Az ügyvédje akkor azt mondta, hogy a hírnek nem volt semmi alapja.

Francois Hollande az AFP hírügynökségnek azt mondta, hogy a többi állampolgárhoz hasonlóan neki is joga van a magánéletéhez. A francia elnök hozzátette, hogy pert fontolgat a Closer ellen.

A nyomtatásban pénteken megjelent magazin szerkesztői szerint a leközölt képek bizonyítják az eddigi feltételezést, hogy az 59 éves francia elnök kismotoron vág át Párizson, hogy a színésznővel töltse az éjszakát.

Francois Hollande egyébként az élettársával, Valerie Trierweiler újságíróval él, aki miatt elhagyta négy gyerekének az édesanyját, Ségolene Royal szocialista politikust.

A színésznő 2012-ben, az elnökválasztás előtt szerepelt Hollande egyik kampányfilmjében, és ebben szerénynek és olyan kiváló embernek jellemezte Hollande-ot, akire "igazán érdemes odafigyelni".