Csótányt vettek ki egy ausztrál füléből

Vágólapra másolva!
Két centis csótányt vettek ki orvosok egy ausztrál férfi füléből – írja a BBC. A férfinek orvosai azt mondták, hogy ekkora rovart még senkinek a füléből nem vettek ki. Hendrik Helmer egyik reggel ébredt arra, hogy éles fájdalmat érez a fülében, először azt hitte, hogy egy mérges kígyó mászott be a fülébe.Helmer először porszívóval akarta kiszedni a fülében lévő, általa akkor ismeretlen dolgot, és vizet is spriccelt bele. Kiszednie nem sikerült, a csótány csak beljebb került, ezt követően vitte be a lakótársa a kórházba.  
Vágólapra másolva!

Két centis csótányt vettek ki orvosok egy ausztrál férfi füléből – írja a BBC. A férfinek orvosai azt mondták, hogy ekkora rovart még senkinek a füléből nem vettek ki. Hendrik Helmer egyik reggel ébredt arra, hogy éles fájdalmat érez a fülében, először azt hitte, hogy egy mérges kígyó mászott be a fülébe.

Helmer először porszívóval akarta kiszedni a fülében lévő, általa akkor ismeretlen dolgot, és vizet is spriccelt bele. Kiszednie nem sikerült, a csótány csak beljebb került, ezt követően vitte be a lakótársa a kórházba.