Sátánista vagyok és sorozatgyilkos

2014.02.16. 20:44

Brutális gyilkosság miatt van őrizetben az a 19 éves amerikai nő, aki meglepő interjút adott egy helyi lapnak: azt mondta, hogy sátánista, és már 13 éves kora óta gyilkol, és legalább 22 embert megölt.

A 19 éves Miranda Barbourt gyilkossággal vádolták meg az Egyesült Államokban. A hatóságok szerint a pennsylvaniai nő férjével együtt megölte Troy LaFerrarát, akit az interneten, a Craigslist nevű apróhirdetési oldalon ismertek meg. A társaságot kereső férfit egy autóban ölték meg: a nő halálra szurkálta, miközben a férje egy kötéllel fojtogatta. A pár bevallotta a gyilkosságot.

A nő már a börtönben interjút adott egy kis helyi lapnak, és meglepő kijelentéseket tett. Azt állította, hogy nemcsak ezt az egy gyilkosságot követték el, hanem már legalább hat éve gyilkol, és legalább huszonkettőnél tart. A nő sátánistának vallja magát, és azt mondja, már 13 éves korában, Alaszkában tagja lett egy szektának, azóta gyilkol. „Nem érdekel, hogy hisznek-e nekem. Csak szerettem volna már elmondani mindezt” – mondta a nő a lapnak.

A rendőrség vizsgálja a nő állításait, és a nyomozásba bevonták az FBI-t is. Egyelőre semmi nem bizonyítja, hogy igazat beszél.

A nő és 22 éves férje három héttel LaFerrara megölése előtt kötött házasságot. Az ügyészség halálbüntetést kért rájuk, az ügyvédeik azt szeretnék elérni, hogy pszichiátriai kezelésre ítéljék őket.