A tengerbe csúszott autójával egy magyar Máltán

málta, baleset
Vágólapra másolva!
Nem sokon múlt, hogy megfulladjon egy magyar férfi Máltán. Autóval a tengerbe csúszott, és életét csak annak köszönheti, hogy az odasiető helyiek időben kiszabadították a süllyedő kocsiból.
Vágólapra másolva!

Egy magyar férfi életveszélyes állapotban kórházba került Máltán, miután gépkocsijával a tengerpart melletti útról a vízbe csúszott - írta a Malta Today hírportál.

A huszonkilenc éves V. Ferenc a szigetország Ta’ Xbiex-ről a vele szomszédos Msidára kívánt eljutni. Azonban a tengerpart melletti úton elvesztette az uralmát magyar rendszámú járműve felett, nekicsapódott egy parkoló autónak, majd a kormányt balra rántva, fejjel lefelé vízbe zuhant kocsijával két kikötött hajó közé.

Forrás: John Pisani/Maltatoday.com.mt

A nagy zajra a közelben lévő kávézó vendégei azonnal a baleset helyszínére siettek, értesítették a mentőket és a rendőrséget. A rendőrök, a polgári védelem tagjai, valamint a mentők és a közelben lévő kórház nővérei perceken belül megérkeztek. Az egyikük a vízbe merült, és kiszabadította a gépkocsi fogságából a még biztonsági övvel odakötözött, eszméletlen férfit.

A balesetet szenvedett magyar férfit súlyos, életveszélyes állapotban kezelik a kórházban.