Beomlott egy ház teteje Bécs belvárosában

Tűzoltók a helyszínen 2014. április 26-án, miután robbanás történt a bécsi Mariahilfer Strasse egyik házában. Legalább hat ember megsérült. (MTI/EPA/Michael Schuster)
Bécs, 2014. április 26. Tűzoltók a helyszínen 2014. április 26-án, miután robbanás történt a bécsi Mariahilfer Strasse egyik házában. Legalább hat ember megsérült. (MTI/EPA/Michael Schuster)
Vágólapra másolva!
Két emeletet letarolt. Hatan megsérültek, egy nőt órákkal később, élve húztak ki a romok alól.
Vágólapra másolva!

Részben összeomlott egy többemeletes épület Bécs központjának közelében szombaton, egy ember meghalt, hatan megsérültek. Egy nőt többórás keresés után találtak meg a romok között.

A Mariahilfer utca belvárostól távolabbi részén található épületben a helyszíni jelentések szerint robbanás okozta az omlást reggel 10 órakor, a robbanás okát azonban egyelőre nem tudni.

Tűzoltók dolgoznak a helyszínen, miután robbanás történt a bécsi Mariahilfer Strasse egyik házában Forrás: MTI/EPA-APA/Michael Schuster

A mentőegységek összesen tizenkét embert hoztak ki az omlás helyszínéről. Közülük heten szenvedtek sérüléseket, négyüket kórházba kellett szállítani. Utóbbiak egyike a kórházba szállítás közben elhunyt. Egy 48 éves asszonyt csak késő délután találtak meg a romok között, de sérülései nem tűnnek súlyosnak.