Élő horogkereszttel villogtak Putyin Angyalai a Krímen

vlagyimir putyin, orosz elnök, oroszország, orosz föderáció
Vágólapra másolva!
Hatalmas horogkeresztet formázó koreográfiával demonstrálták az orosz nemzet felsőbbrendűségét az Éjjeli Farkasok tagjai a szevasztopoli motoros fesztivál megnyitóján.
Vágólapra másolva!

A szombatra virradó éjjeli grandiózus Bike Show-t Oroszországi szinte valamennyi központi tévécsatornája élőben közvetítette. Az esemény fénypontja a legpatinásabb orosz motoros banda, a még 1989-ben, a szovjet érában hivatalosan bejegyzett Éjjeli Farkasok akrobataelemekkel átszőtt, cirkuszi mutatványnak beillő produkciókkal tarkított előadása volt.

Forrás: Wikipedia

Ennek egyik eleme volt az élőképes táncbemutató, amikor harminckét, koromfekete ruhát és maszkot viselő motoros, fáklyákkal a kézben hatalmas horogkeresztet alkotva ropta a dübörgő dobszóra.

Az Éjjeli Farkasok elnökéről, a Hirurg (Sebész) becenévre hallgató Alekszandr Zaldosztanovról közismert, hogy régóta kebelbarátja Vlagyimir Putyinnak, és az Oroszországi Motoros Szövetség elnökeként az orosz elnök oldalán aktív résztvevője a számottevő állami rendezvényeknek. Tavaly az ifjúság hazafias nevelése terén végzett odaadó munkájáért megkapta az orosz Becsületrendet.