Nem engedték be Dubajba az ördögi piercingcsászárt

Rolf Buchholz piercing testmódosítás
Vágólapra másolva!
Megtagadták Rolf Buchholztól, hogy belépjen Dubajba. A rengeteg piercinget viselő német férfi úgy tudja, a fekete mágia követőjének vélték, pedig csak egy előadásra tartott.
Vágólapra másolva!

Nem engedték be Dubajba, mert fekete mágiával gyanúsították állítja a német Rolf Buchholz, aki azzal került be a rekordok könyvébe, hogy nincs még egy ember, aki olyan sok piercinget hordana testében, mint ő.

A férfi egy dubaji éjszakai mulató meghívására utazott volna az arab országba, ahol más artistákkal – kardnyelőkkel, tűznyelőkkel, akrobatikus táncosokkal – lépett volna fel egy műsorban. Az ő mutatványa többek között az, hogy a bőrébe akasztott kampókon lóg. Dubajba érkezése után ugyan lepecsételték az útlevelét, de a vámvizsgálatra már nem jutott el, hanem más kiutasítottakkal együtt egy külön helyiségbe terelték.

Forrás: facebook.com/Buchholz.Rolf

A repülőtéri hatóságok biztonsági megfontolásokra hivatkoztak beutazása megtagadásakor, de a férfi a reptéri alkalmazottaktól úgy tudja, valójában attól tartottak, hogy a fekete mágiát gyakorolja, csak nem merték neki megmondani - jelentette a Guardian brit lap.

Buchholz azzal került be a Guinness Rekordok könyvébe, hogy összesen 453 piercinget visel arcán és nemi szerve környékén. Ezen felül ki vannak tágítva a fülcimpái, szarvak vannak beültetve a homlokán a bőre alá, illetve mágnesek az ujjbegyeibe, hagyományos és nyúzásos tetoválásairól nem is beszélve.

Dubaj ugyan rendkívül nyitott országnak tűnik, de elsősorban azért, mert rengeteg külföldi fordul meg itt. A helyi őshonos lakosság továbbra is tarja magát az iszlám szigorú elveihez.

És, hogy milyen Dubajban? Korábbi cikkünkben bővebben is olvashat róla.