Meleg szexrabszolgákat futtatott három magyar Floridában

2014.10.03. 23:20

Emberkereskedelemmel, zsarolással és prostitúcióból származó haszonszerzéssel vádolnak három magyart, akik homoszexuális fiatalembereket csaltak ki Miamiba, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket

A 31 éves Á. Gábor, a 28 éves B. Viktor és a 24 éves V. András János tavaly októberben került a hatóságok látókörébe, amikor az amerikai belbiztonsági minisztérium olyan információt kapott, miszerint férfi prostituáltakat futtatnak.

Szex webkamera előtt

A három gyanúsított könnyű és legális kereset ígéretével három, 20-22 éves magyar fiatalembert csábított Miamiba, ahol azonban napi 18-20 órában prostitúcióra vagy webkamerák előtti szexuális aktusokra kényszerítették őket. A bevételt a gyanúsítottak söpörték be.

Verték is az áldozatokat

Az áldozatok a nyomozóknak elpanaszolták, hogy elkülönítették őket egymástól, az úti okmányaikat egy páncélszekrénybe zárták, és pénzügyi manipulációk révén folyamatosan adósságokba verték őket. A közös lakásukat csak ritkán hagyhatták el. Zsarolóik ezt azzal indokolták, hogy nem tudnak angolul. A gyanúsítottak megfenyegették, pszichikailag és fizikailag bántalmazták a három áldozatot. A gyanúsítottak közül kettőt New Yorkban, egyet pedig Miamiban vettek őrizetbe.