Műtét lett a vége egy igazán elvetemült „szexbalesetnek”. Egy brazil férfi a végbelébe dugta fel az angolnát, onnan azonban már nem tudta kihúzni, ezért orvosi beavatkozásra volt szüksége. Az operációt videóra is felvették, az ápolók végignevetgélték a beavatkozást. 

Operációra volt szüksége annak a férfinak, aki egy angolnát dugott fel a végbelébe, az állatot ugyanis nem tudta kivenni. A műtéti beavatkozást videóra vették. Az ápolók az operációt végignevetgélték. A gyomorforgató felvétel bejárta az internetet. A felvételt itt megnézheti

Mások is kipróbálták már az angolnát

Az ismeretlen brazil férfi megúszta az esetet, de nagyon nagy áron: minden méltósága odaveszett. Hasonló balesetek korábban is történtek. Tavaly áprilisban ragadt bele egy angolna egy kínai férfi végbelébe. Az illető egy pornófilmből vette az ötletet, egész éjszaka operálni kellett. 2012-ben hasonló eset történt egy Új-Zélandi férfivel, 2010-ben pedig egy szintén kínai illető halt bele a „szexjátékba”. És tavaly meghalt egy brit férfi, akinek a testébe szorult egy vibrátor. Erről itt olvashat bővebben. Ezekről az esetekről egyébként nem készült felvétel.